maanantai 26. syyskuuta 2011

Hääaskartelua, kutsukortit


Kutsukorttistressi tuli, kun ensimmäinen vaihtoehtomme,
tilata valmiit painetut kutsut kaatui epämukaviin ongelmiin. Olimme suunnitelleet jo valmiiksi kutsut eräässä nettikaupassa ja olimme aikeissa tilata kortit. Sitten vähän katseltiin, millaista palautetta firma oli saanut ja kaikki keskustelut liittyivät huonoon palveluun ja saapumattomiin tilauksiin. Kaiken lisäksi toimitusaika oli aivan järjetön. Tarvitsimme kutsut nopeammin ja halusimme ne varmasti saapuvan :D Voitko kuvitella?

Sitten hylättiin se suunnitelma ja ruvettiin suunnittelamaan käsintehtäviä kutsukortteja. En kuitenkaan halunnut hirveän leikkaa-liimaa tyylistä ( vaikka juuri sellainenhan tämä on), mutta esimerkiksi liimattavia sydämiä, organzanauhaa ja satiinirusetteja halusin välttää. Halusin yksinkertaista ilmettä.

Niin tulin suunnitelleeksi tällaiset kortit, joissa kyllä liimaamista riitti, mutta ilme ei ole rönsyilevä. Kortti on kaksipuoleinen, ja siihen on käytetty kolmea eri paperia eri kerroksiin. Keskimmäinen rosan värinen kartonki, sitten hopean värinen kuvioitu paperi, joka luo korttiin paspikset ja päällimmäisenä helmiäispaperi, jolle on printattu kutsun tekstit. Helmiäispaperi on itse rei'itetty reunoilta pitsimäiseksi. Yksityiskohdiksi tekstikappaleiden väliin on vielä laitettu helmiäisvalkoiset pyöreät kohotarrat.

Pitsirei'itin oli kyllä ehdottomasti hyvä hankinta! Hinta oli n. 11€.
Kulmien rei'ittäminen oli hieman haasteellista.

2 kommenttia: