tiistai 10. toukokuuta 2011

Nalle Nöttönen ja muut kaverit

Äitienpäiväviikonloppuna oli Helsingissä Kaapelitehtaalla Kierrätystehdas. Viimevuonna myyjistä löytyi myös kestovaippojen valmistajia, mutta tälläkertaa ei tainnut olla yhtäkään. Kaikkea kivaa ja retroa kyllä lapsille oli tarjolla. Meidän poika sai vihdoin Vinskin, joka jäi Lastenmessuilta ostamatta ja erityisen paljon harmitti äitiä. Vinskistä ei ole vielä kuvaa, mutta se on Punaisen Norsun keltainen sammakkopehmolelu:) Ei ollut edes niiden omilla sivuilla kuvaa...

Noh, tehtaalta ei siis kauheasti osteltu, mutta koska matka kulki Kampin kautta keskustaan, käytin tilaisuutta hyväkseni ja poikkesin Bebesissä hiplaamassa Nalle Nöttösiä, kun olen niitä netistä kuolaillut. Yksi NB kappale lähti samantien mukaan, vaalean vihreä, kuvassa ylhäällä vasemmalla. Pari tällaista olisi myös huutonetistä mahdollisesti tulossa:)

Vaippakuvassa muitakin vauvalle ostettuja käytettyjä vaippoja. Oikealla ylhäällä kirpparilta löytynyt kahden euron sisävaippa tarroilla, velouria ja joustofroteeta. Tosi hyvän oloinen hintaansa nähden. Kirpparilla olisi ollut myös tarjolla iso kasa fuzzibunzeja, mutta ei niistä hirveästi esikoisella tykätty, niin ei meille tarvitse. Yleensä TSI vaipat ovat olleet parhaita kirpparilöytöjä. Alimpana jokin aika sitten huudosta ostettu kissa sisätäyttövaippa aivan pientä kokoa. Sivuneppareilla, hyvä!

Tuolta kirpparilta löytyi myös kestoliivinsuojia, joita oli tarkoitus tehdä itse. Näinpä säästyn osittain vaivalta. Ja ensin voin kokeilla toimiiko nämä ja sitten surauttaa itse lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti