lauantai 21. heinäkuuta 2012

Valkoista sisustusta, kiitos!

Alkukesästä kaiversi kauhea tarve muuttaa sisustusta. Aikaisemmin olleet tummat Ikean kalusteet saisivat väistyä ja tilalle tuli enemmän tämänhetkiseen olotilaan sopivaa valkoista ja vaaleaa:) Myös olohuoneen säilytystarpeet ovat muuttuneet ja aiemmin kirjahyllynä toiminut Ikean Expedit ei vain ollut enää hyvä. Se tursuili kaikesta muusta kuin kirjoista.

Expeditin tilalle tuli korkeakiiltovalkoinen senkki / lipasto. 

savi
Senkin päältä paikkansa löysi aikoja sitten tekemäni keramiikka lyhty.

valkoinen kirjahylly, built in
Kirjat muuttivat uuteen Billy-kirjahyllyyn, 
joka mitoiltansa täyttää kokonaan yhden olohuoneen lyhyistä seinistä. 
Jouduin hieman oikeaa yläreunaa puukolla madaltamaan, kun otti aluksi kattoon kiinni:) 
Mutta nyt sopii. Hmm. epäjärjestystä kyllä, mutta kirjat mahtuu!! Ja cd:t. Niitä ei ole pitkään soiteltu sen takia, kun ovat olleet niin vaikeasti saatavilla... Enää puuttuu sopivat kirjatuet, niin pysyy rivit siisteinä.

Lattialle saatiin vihdoin matto. Mies on sellaisen jo kauan halunnut, mutta minä olen tykännyt lattiastamme niin, etten halunnut peittää sitä matolla. Ja lattia on ollut hyvää leikkimis tilaa myös. Nyt suostuin ottamaan valkoisen nukkamaton, kun sain valita. Siitä onkin tullut kaikkien suosikkipaikka.

Valkoisen sisustuksen kauniit koristetyynyt
Ja tietenkin sohvatyynyt matchaamaan uuteen sisustukseen. Oikean puoleinen on ihan vaan Prismasta, ja vasen itse ommeltu Laura Ashleyn verhokankaasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti