perjantai 20. heinäkuuta 2012

Testissä Kushies

Äitiyspakkauksen kestovaippa testi

Nyt tuli kokeiltua Äitiyspakkauksessakin vieraillut A-I-O kestovaippa. Omassa pakkauksessani ei tätä vielä ollut, mutta siitä lähtien, kun vähän tuoreemmat äidit tallaisia alkoi saamaan, olen halunnut vaippaa kokeilla. Ja aluksi tietenkin skeptisin mielin, en oikein vaippaan uskonut, joten en ole sellaista aikaisemmin itselle hankkinut. Taas sattui palasia hyvin kohdalleen. Ensinnä huomasin, että Prisma on ottanut nämä monipakkauksessa myyntiin ja heti ajattelin, että voivoi niitä, ketkä päätyy näitä sieltä ostamaan, kun netistä saisi niin monia muita ja parempia! (Tietenkin kokeilematta tätä vaippaa yhtään) Noh, toisena löysin tämän käyttämättömän yksilön Fidasta ja se maksoi huokeat 1.50€ :D Ehkä nyt oli aika kokeilla vaippaa.

Tein vaipalle esipesun, kuivui hyvin vuorokaudessa. Puin vaipan 8kg pojalle aamulla ennen ensimmäisiä päiväunia. Hetken leikkien jälkeen poika meni päikkäreille ja nukkui n. tunnin. Heti heräämisen jälkeen matkasimme puistoon, ilman vaipanvaihtoa (ja ilman vaippoja...) Puistossa nostin pojan rattaista ja vaippa tuntui kylmähköltä ja muistin, että ai niin, olisi pitänyt ennen lähtöä vaihtaa... Mutta vaippa ei ollut tullut läpi, se vain tuntui hassun kylmältä ja nihkeältä, ei kostealta. Noh, mentiin ostamaan varavaipat ja vaihdettiin sitten puistossa. Eli kokonaisuudessaan Kushies oli päällä n. 2h. ja sai tästä ajasta kiitettävän arvosanan.

Tämä siis ensimmäinen käyttö ensimmäisen pesun jälkeen, joten eiköhän tulos vielä parane. Imu taitaa olla puuvillaa. Vaipassa muuten kun ei ole mitään joustoa vyötäröllä ja tuntuu aika löysältä haaroista, ei se silti vuotanut lahkeisiin, mikä suuresi yllätti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti