perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lastenhuoneen taulu

Itsetehty taulu lastenhuoneeseen


Taas päättyi kauan mielessä ollut projekti ja aika nopeasti syntyi, kun vaan tuli oikea ajatus päähän. Pojan huoneesta on puuttunut jotain, huone on näyttänyt vähän keskeneräiseltä. Suuri syy siihen on kiviseinät, joita ei ihan mielellään lähde poraamaan, ellei ole varma mitä haluaa... Löysin sitten lapsuudenkotini pimeimmästä ja synkimmästä kolkasta, varastosta oman vanhan muistipelini, Ravensburgerin klassisen Original Memoryn. Ai että menen aina banaaneiksi, kun näen kyseisiä kuvituksia ja nyt kun löysin ne niin aivan varma oli, että ne päätyisi meidän lastenhuoneeseen taiteeksi!

Sitten vain mittaamaan paloja ja sommittelemaan ja kehysostoksille katsomaan kehysten valikoimaa. Lopputulos määräytyi oikeastaan sen mukaan, että mikä kehys näytti parhaalta. enkä jaksanut Selloa kauemmaksi lähteä kalaan. Kehys on Clas Ohlsonin korkeakiiltovalkoinen neliö puukehys ja siinä samasta kaupasta paspartuuri. Palat sopivat aukkoon niin, että jokaisesta reunasta kuvapintaa jää piiloon. Kuitenkin niin vähän, ettei näytä ihan hassulta. Kuvia ei kehykseen mahtunut läheskään kaikki, joten valitsin tauluun mieluisimmat. Tässä palapelissä on ainakin minulle sellaisia aivan yököttäviä kortteja, joten hyvä että jäivät pois!

Kuvat kiinnitin valokuvien kiinnitykseen tarkoitetuilla valmiilla kaksipuolisilla teippipaloilla. Olisi tarvinnut vähän järeämmän kiinnityksen, koska nyt on kolme kertaa tietyt kuvat tippuneet rivistä ja laitettu takaisin:)

1 kommentti: