tiistai 7. helmikuuta 2012

Nappi juttu


Tässä taas pitkän ajan himoitsemisen kohde:) Nappikoru, kaulakoru napeista. Usko tai älä, kahden lapsen äidillä ei ole juurikaan aikaa tehdä juttuja. Varsinkaan jos ne jutut koskevat vain tätä äitiä:) Mutta mutta, jostain varastin aikaa ja rupesin antaumuksella tekemään tätä korua! Napit peräisin omasta nappivarastosta, värit valittu (huolella) monien vaihtoehtojen joukosta. 

Olen jotenkin hurahtanut tällaisiin ei-niin-vakaviin asusteisiin, jotka lapsenkin silmää ja mieltä ilahduttaa. Vaikka olen siis vannonut, että itseäni, tarkemmin ulkonäköäni ja pukeutumista en muuta lasten vuoksi. Ehkäpä tämä on osa äidiksi kasvua. Samalla tavalla, kun kaikki nykyaikaiset nuoret äidit vannovat kavereilleen, että mähän en sitten muutu vauvan syntymän myötä... Kyl sä hei muutut!

Samaisen hurahtamisen johdosta olen aikaisemmin tilannut Sirukorusta tällaiset:

lego korvakorut

Ja hankintalistalla on tällainen:


2 kommenttia:

  1. Mulle voi tehdä lakukorun! :D Mutta tuo nappikoru on iiiihana! -S

    VastaaPoista
  2. Niin, siis aion käydä ostamassa tuollaisen lakukorun Helsingistä. En tiedä riittäiskö omat taidot tuohon... Ja noita nappikoruja kun googlettaa, niin löytyy kaikenlaisia kivoja malleja:) Pitää vaan käydä metsästämässä lisää erivärisiä nappeja. Niitäkin Helsingistä.. Säkin osaisit tehdä;D

    VastaaPoista