keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Uutuuksia vaipparintamalla

*Omena sininen säädettävä tasku *
*Omena keltainen säädettävä tasku* 
*Valkoinen Baby BeeHinds kuori*
*Turkoosi Littlelamb kuori *
*Limenvihreä Littlelamb kuori *
*Oliivinvihreä Popngro säädettävä kuori*


Vauva kasvaa ja vaipat jäävät pieniksi...Kaikkia vaippoja en ole säästänyt esikoisen jälkeen, vaan myin niitä eteenpäin. Nyt on taas ollut se kiva tilanne käsillä, että saa tehdä vaippahankintoja ja ihan tarpeeseen. Esikoisen kohdalla monesti ompelin puuttuvat vaipat, mutta kahden lapsen kanssa ei kyllä riitä siihen aika. Vauva ehtii kasvaa, ennenkuin vaipat valmistuisivat...

Joten olen "tyytynyt" ostamaan niitä, ja nämä vaipat ostin uusina verkkokaupoista. Verkkokaupat ovatkin vaippojen hankinnassa melkeimpä ainoa keino. Siis uusien. Käytettyjä on tulossa varmaan huomisessa postissa:) 

Pieniksi jäi suurin osa kuorivaipoista, joita käytimme ImseVimse flanellettejen ja Nalle-sisävaippojen päällä. Nyt surffailin ja ostin muutamia kuoria, joita en ole ennen käyttänyt ja kyseisiä merkkejäkään ei meillä ole käytössä ollut. Valkoinen Baby BeeHinds kuori on paksun oloinen ja voisin kuvitella sen toimivan hyvin yökuorena. Alarivin kuoret Littlelamb ja Popngro ovat  ohuempaa perus-PULia, eli hieman notkeammat ja päiväkäyttöön. 

Ostoskoriin tarttui myös (eikun ihan etsin kaupan, josta näitä saisi) Omena säädettäviä taskuvaippoja. Yhden ostin viimevuonna Lapsi-messuilta, ja olen ollut siihen tyytyväinen. Silloin käytin sitä esikoisen yövaippana, kun hän oli 2.5 vuotta, n. 13 kg. Nyt kaivoin sen varastosta taas käyttöön ja sopii jo 6kg ja 4kk vauvalle.

Littlelamb kuori ja TSI pompy-sisävaippa testikierroksella.Herra O approves :D

MUOKS:
Kokeilussa myös tuo Popngro säädettävä kuori. Todella hyvä malli, mukavan pehmeät reunat. Ihan yllärin hyvä, kun tuo säädeltävyys mietitytti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti