maanantai 2. tammikuuta 2012

Lastenhuoneen keltainen sisustus

Joulukiireiden ja muiden loppuvuoden hössötysten mentyä ohi, pystyi taas keskittymään kotiin ja sen puutteellisiin osiin. Työn alle pääsi poikien huone, jossa toistaiseksi asustaa kolmevuotias. Huone sai jo muuttaessamme uuteen asuntoon n. vuosi sitten keltaisen seinän. Kuitenkin sisustus on ollut vähän rempallaan, mm. yhteensopimattomien huonekalujen ja liian vähäisen säilytystilan vuoksi. Suurin haaveeni on ollut saada lelut ja lelulaatikot pois lattialta. Tästä tuli hyvä alku, mutta vieläkään kaikille tavaroille ei ole omaa paikkaa. 

Kirpparilta löytämästäni retrokankaasta tuli ihana taulu seinälle. Taulu on tehty päällystämällä vahva pahvipala tukevalla kankaalla. Vuosi sitten etsin pojalle keltaisia verhoja seinän kaveriksi, niin ei mistään löytynyt. Tähän asti seinä on ollut ilman paria, ja nyt se sai kaverin, joka täydentää sisustuksen värimaailmaa. Aika hyvä tuuri oli löytää juuri oikeanvärinen kangas. Nyt vasta alkaa päästä oikeuksiinsa tuo keltainen seinä.

Kirjahyllynä, leluhyllynä ja pikkuveljen vaatekaappina toimii Ikean Bestå-hyllyt. Pidän niiden tyylistä, kun eivät ole erityisen lapselliset. 

Toisella puolella huonetta on pieni leikkipöytä, sen ääressä maalattu Lundian jakkara, sekä punainen kirpparilöytö keinutuoli.

5 kommenttia:

 1. Oi, ihanan värinen seinä! :--)

  VastaaPoista
 2. Näyttää muuten ihan erilaiselta toi seinä nyt ton taulun kanssa! Viimeistelee kokonaisuuden ja tuo ne yhteen.

  VastaaPoista
 3. Joo, mut arvaa, ei toi enää oo siellä seinällä. Sinne on tulossa se muistipeli-taulu, kunhan saadaan reikä porattua:)

  VastaaPoista
 4. Ihana keltainen seinä. Mitä maalia ja mikä sävy? Ollaan etsitty pojan huoneeseen epätoivon vimmalla hyvää keltaista väriä, värikartoista on niiin vaikea valita.

  VastaaPoista
 5. Kaivoin juuri sisustusleikekirjani esiin, mutten ole tallentanut sinne maalin tietoja. Luulen, että on ihan joku Tikkurilan perus sisäseinämaali, joka on sävytetty. Ja muistaakseni olen ihan myymälässä olevasta värikartasta löytänyt sävyn. Vaikeaa se kyllä on! Mutta olen huomannut, että maalaa sen minkä väriseksi vain, niin aina näyttää paremmalta ja kodikkaammalta, kuin valkoinen! :) Valitsin sävyn niin, että se on hieman oranssiin taittuva, eikä sitruunaan.

  VastaaPoista