maanantai 28. maaliskuuta 2011

Muksu(i)lle

Viikonloppuna sain taas aikaiseksi ommella omillekkin muksuille vaatteita:) Hankintalistalla on ollut 90cm yöpuku. Uskokaa tai älkää, kaupoista ei löydy mitään kivaa ja sopivaa. Ihan tylsiä ja kuitenkin hintavia vain on tarjolla. Piti sitten itse väsätä sellainen pojalle. Poika ihastui heti, vaikka tämä olikin kaapin perukoilta jämäkankaista kasaan kyhätty.

Myös pitkään kankaina lojunut huppari valmistui. Muutti muotoaan suunnitteilla olleesta vetoketjullisesta anorakkimalliseksi ja muutenkin kaavat olivat nyt Ottobresta. Hupparista tuli vain valtavan kokoinen, poika on 89cm pitkä ja hupparin koko on 98cm, joten ehkä ensi vuonna sitten voisi sitä hän käyttää...

Vauvalle oli myös suunnitelmissa omella jotain kivaa, mutta viikonloppu loppui kesken. Eikä oikein kankaitakaan löytynyt, ei kangaskaupasta, ja ne kivat kuviolliset trikoot mitä nettikaupoissa myydään, tuntuu nyt liian hintavilta. Pitänee etsiä seuraavaksi viikonlopuksi kierrätysmatskua, josta voi sitten hyvällä omatunnolla näperrellä jotain kivaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti