lauantai 26. maaliskuuta 2011

Kestovaippakuumetta

Taas raskausaikana miettii tietenkin kaikkia vauva-asioita ja nyt päähäni jumittui kestovaippa-asiat. Nyt kaksivuotiaan, päiväkuivan pojan kanssa tuo vaipattaminen on jäänyt niin vähälle, että mietin vain uusia ihania pikkuvaippoja, joita pääsee käyttämään. Tein samalla inventaarion omista vaipoista, tulos oli seuraavanlainen:


4 tsi säädettävää läpällistä sisävaippaa
2 tsi säädettävää läpällistä a-i-o-vaippaa
4 tsi villikset, joista kaksi S-kokoista uutta
10 tsi "parasta taskuvaippaa" sivutarroilla
2 tsi kuorivaippaa
2 tsi a-i-o-vaippaa
6 tsi paksua kiinnityksetöntä sisävaippaa
21 tsi bambu/hamppu imua
4 tsi taitto- tai pötköimua
40 tiimaimua
4 tsi suorakaidetaittoimua
2 Pul-taskuvaippaa, S koko
11 Imsevimsekuorta
26 Imsevimse flanellettea
8 Pompy tai PomPom a-i-o-vaippaa

Taitaa vielä puuttua noita pienimpiä vaippoja listasta, täytyy tarkistaa vielä myöhemmin pari varastoa. M-kokoisia tsi nepparitaskuvaippoja meillä oli myös käytössä, mutta olen tainnut myydä ne kaikki...? Näiden lisäksi käytössä oli fuzzeja ja swaddleja. Nekin on sittemmin löytäneet uudet kodit. Näillä on menty nyt siis yhden lapsen kanssa 2 vuotta.

Ja tämä ei tietenkään riitä minulle:) Esikoisen kanssa aluksi käytettiin Imsevimsejä ja itsetehtyjä kuoria niihin. Muistaakseni kuitenkaan ne ei olleet järjin pitäviä, vaan sinaappia oli usein vaatteissa. Toinen ongelma oli se, että kuorivaippojen tarranauhat hiersivät muistaakseni vauvan reisiä ja naaarmutti niitä punaiseksi. Nyt haluaisin tietenkin löytää jonkun uuden, kelvon vaippasysteemin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti