lauantai 15. tammikuuta 2011

Vaippapussi PUL

Vau, miten iloinen olen taas tästä saavutuksesta!! Tuli hieno ja käytännöllinen vaippapussi!! Oikeasti suunnitteluun meni tovi, kun piti tuota käytännöllisyyttä miettiä. Tämä vaippapussi on tarkoitettu nimenomaan päiväkotiin vaippapussiksi ja toimii kuin häkä. Pussiin mahtuu ainakin 5 vaippaa. Kangas on kangaskaupasta ostettu PUL-kangas, ehkä hieman tyttömäinen, mutta ainakin meidän pojan mielestä hieno:) Pitäisi jaksaa lähteä ostamaan vielä pätkät muutamaa erilaista pulia, niin saisi vaikka 3 vaippapussia kiertoon päiväkotiin. Tai sitten tilata kotiin, joo, enköhän tästä seuraavaksi surffaa katselemaan jotain uutuuskuoseja nettikauppoihin! Näkemiin!

P.S. Tässä vielä vinkki PUL:n ompeluun:

Pulin nihkeä puoli on vaikea ommeltava, jos ei käytä paininjalassa mitään suojaa, venyttyy päällä oleva kangas väärin. Ompeluun sopii teflonpaininjalka tai teflonteippi liimattuna tavalliseen paininjalkaan. Näitä en ole ite kokeillut, koska ostamani teipinpala on kadonnut jonnekkin...

JOTEN SIIS HYVÄ KEINO ON leikata kaavapaperista 1-1.5cm levyistä suikaletta ja ommella sen päältä tavallinen sauma. Paperi tulee paininjalan ja päällimmäisen kankaan väliin. Paperin läpi näkee hyvin ommella ja näkee merkit ja nuppineulat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti