lauantai 1. tammikuuta 2011

Uusi vuosi tuo tullessaan...Todellakin kaikkea uutta tiedossa alkaneelle vuodelle. Saatiin vihdoin kauan odotettu isompi asunto muutaman korttelin päästä. Ei siis tarvitse opetella uutta kaupunginosaa, vaan samat vanhat palvelut kelpaavat vieläkin. Muutamme 2h+kk:sta 4h+k+s :) Olen siis oikeasti kauan odottanut tätä ja hieman stressin ja ahdistuksen partaalla ollut täällä vanhassa kopissamme...


Siinä siis riittää työsarkaa, laitamme asuntoon ensiksi uuden lattian ja pintaremonttia, ehkä vähän värejä seiniin, ja muutamme sisään. Sitten ajan kanssa..(joo, maltan varmaan odottaa..) keittiön kaappien ovet uusiksi. Suunnittelu uuden asunnon sisustukseksi on jo tietenkin alkanut ja unettomia öitä vietän, kun päässä pyörii monet mietteet. Nyt on käyttöä ideakirjalleni, jota olen koonnut lehtileikkeistä jo pidemmän aikaa.


Sisustamisesta taitaa tulla blogiinkin jotain, varsinkin, jos saan vielä omin käsin tehtyä sisustuselementtejä ja muokattua vanhasta uutta. Työn alle pääsi heti vanha lampunvarjostin, joka on kulkenut mukana jo jonkin aikaa, ja saanut tasaisin väliajoin uuden puvun. Nyt vain ehdin sen purkaa vanhasta, ennenkuin tajusin ottaa before-kuvan. Mutta työn jatkuessa siitä lisää.

Erityisesti lastenhuoneen sisustaminen ja sisustuksen suunnittelu ja toteutus on kutkuttavaa. Olen piirtänyt tulevasta huoneesta "aukileikkauskuvan" jossa siis kaikki neljä seinää on vierekkäin tasona. Huonekalut ovat löytäneet jo paikoilleen ja värimaailma on mietitty. Hieman sekasortoa harmoniaan aiheuttaa olemassa olevat huonekalut, tai oikeastaan niiden väritys. Nimittäin kirjahylly ja pöytä on valkoiset ja pinnasänky koivua. (Kyllä, poika 2v. nukkuu edelleen pinnasängyssä, koska on niin kova unissakävelijä.) Mäntyinen pikkutuoli tulee kyllä saamaan valkoisen maalipinnan. Pitänee postata huoneet tarkemmin, kun pääsee niihin käsiksi ja on konkreettista näytettävää.

Toinen mullistus on oman yrityksen perustaminen! Päätin tuossa syksyn aikana lähteä sille tielle, kun ompelemisen polte on jatkuvasti päällä. Toiminnan olisi tarkoitus alkaa tammikuussa ja heti kun ehtii, niin verkkokauppa aukeaa. Vielä tosin odottelen starttirahapäätöstä... Asiasta lisää, kun homma etenee. Nimeäkään ei vielä ole...:/

1 kommentti:

  1. Mahtavaa! Upea vuosi tulossa :) Onnea uuteen asuntoon ja uudelle yritykselle! Vautsivau!

    VastaaPoista