keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Sisustusoksennus

Sisustuksen miettiminen jatkui tänään kirjastoreissulla, jossa sisustuskirjahyllystä mukaan lähti rattaiden tavaratilan verran sisustuskirjoja. Saman verran mielenkiintoisia kirjoja jäi vielä kirjastoon odottamaan seuraavaa hankintareissua. Muutaman kirjan selasin jo kirjastossa ja lupaavalta näytti, olin luullut, etten löydä mitään mielenkiintoista niistä kirjoista. Oli siis mukava yllättyä, ettei ollut lainannut kirjoja turhaan. Odotin kotiin pääsyä ja sitä, että poika menee päiväunille.

Noh, siellä se nyt nukkuu (ja mies pojan veressä) ja äidiltä pääsee kohta sisustusoksennus. Lueskelin kirjoja ja ideoita alkoi löytyä vaikka millä mitalla! Haluan tuon ja tuon ja tuollaisen haluan tehdä itse! En enää jaksa avata seuraavaa kirjaa, koska näköjään aivoissa on tietty kapasiteetti käytössä sisustusideoille, mutta se taisi juuri ylittyä. Tuli ihan fyysisesti maha kipeäksi ja alkoi kuvottaa. Tämän luulen johtuvan siitä, ettei samantien pääse konkreettisesti tekemään asialle mitään. Nyt ei ole aikaa eikä materiaaleja alkaa valmistamaan mitään, eikä oikeastaan tilaakaan. Viisaampi olisi tehdä projektit uudessa asunnossa. MUTTA KUN HALUAA!!!

Ja toinen syy varmaan se, etten alusta alkaen siirtänyt ajatuksia paperille kuvien muodossa. Nyt ajatukset yrittävät pysyä muistissa ja aivot rasittuu... Kun olen saanut tämän kohtauksen ohi aloitan nollasta ja kirjaan ylös kaikki kirjoista löytämäni ideat ja vinkit ja ehkä nappaan kuvia muistiksi myös. Sitten kenties alan koota ideoista sopivia kokonaisuuksia, jotka on oikeasti toteutuskelpoisia ja sopivat uusiin huoneisiimme. Ja tietenkin sopivat valittuihin väreihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti