torstai 20. syyskuuta 2012

Juhlatamineet

Synttäreiden tosiaan lähestyessä oli aika tehdä vähän vaatevalmistelujakin. Olen ollut jo pitkään sitä mieltä, että kivoja lasten juhlavaatteita ei ole olemassa. Tai jos on niin hinta-käyttöaikasuhde on tavattoman huono. Idea oli jo valmiina, mutta toteutus lähti liikkeelle valmiiden paidan ja bodyn ostamisella. Kravaattimateriaalia etsin kangasvarastosta, mutta sieltä löytyikin kaksi juuri sopivaa oikeaa käytettyä kravattia. Molemmista kravaateista käytin vain etupäätä ja keskeltä pientä palaa. Uudelleen muotoilun jälkeen ompelin kravatit vain yläosasta kiinni paitoihin.

Kravattipaita ja kravattibody
Ennen

Juhlapaita ja juhlabody
Jälkeen:)

Ja eikun synttäreitä odottamaan!

EDIT:
Kivat oli juhlat:)

3 kommenttia:

 1. Ihania käsitöitä! Selasin viime yönä silmät ristissä ties kuinka pitkälle vanhoja postejasi, kun en malttanut lopettaa ja mennä nukkumaan...:) Sellaista kysäisen, että muistatko mistä ja minkä merkkiset ovat ne nahkatossut, joiden kuva oli pikkupoikien juhlavaatepostauksen lopussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Ne kengät oli muistaakseni Bungaard tai Bisgaard.

   Poista
 2. Suloinen kuva teistä :) Mulla meni jonkin aikaa ennen kuin hoksasin synttäreillä että ne paidat oli itse tehty. Oli hienot ja just näytti mukavilta päällä, vaikka olikin siistit noiden krakojen ansiosta!

  VastaaPoista