torstai 24. helmikuuta 2011

Tuotenauhat, logoetiketit

Olipas sessio tuossa taas. Koko aamupäivä on mennyt etsiessä ja suunnitellessa tuotenauhoja. Virallista nimeä en vieläkään tiedä, mutta siis niitä missä lukee vaatemerkkin nimi. Teinkin jo yhden tilauksen eräästä suomalaisesta verkkokaupasta ja maksoin tilauksen, kunnes sekunnin päästä löysin tieni ruotsalaiseen verkkokauppaan, jossa oli niin paljon paremmat valikoimat! Soitinpa sitten ja peruin tilaukseni Suomesta. En olisi niihin merkkeihin ollut täysin tyytyväinen, niin parempi jättää ottamatta.

Sitten tuli eteen vaikea osuus, tilaaminen ruotsista ruotsiksi:) Noh, aika simppeliä loppujen lopuksi oli, järjellä ja logiikalla pärjäsi, ei siis kielitaitoa juuri tarvittu. Suosittelen sivustoa muillekkin: minanamnband.se. Mikä suomalaisista verkkokaupoista puuttuu on suunnittelemasi nauhan reaaliaikainen näyttäminen kuvana. Siihen voi siis mallailla eri tekstejä, varejä ja tyylejä. Erittäin tärkeä seikka, kun on ensimmäisiä nauhoja ostamassa, eikä tiedä miltä ne oikeasti näyttää. Siellä on myös erittäin paljon paremmat valikoimat esim. fontin suhteen.

Ja siitä sitten toiseen vaikeeseen osuuteen, laskun maksamiseen. Ja vieläkään en tiedä menikö rahat perille... Lasku tuli sähköpostiin ruotsiksi ja verkkopankista ulkomaille maksettaessa tarvitsee paljon kaikkia hassuja tietoja, mihin ei ennen ole törmännyt. Ja palvelumaksun suuruuskin tuli yllätyksenä, mutta toivotaan nauhojen olevan sen arvoisia! Tai ei nuo nyt niin kalliiksi tulleet, 38€ 50 kpl kudottua merkkiä.

Myöhemmin: Tuotenauhat saapuivat odotettua nopeammin, kuitenkin jotain 3 viikkoa kai siinä meni. Maksut oli mennyt hyvin perille ja sain sähköpostiin monta päivitystietoa, että missä vaiheessa mennään. Hyvin palvelivat kyllä tuolla! Tyytyväinen olin myös itse tuotenauhoihin, joita voit ihailla verkkokaupassa www.pienijapippurinen.fi. Toinen tilaus lähti melkein heti ja sain hieman nopeamman alustavan toimitusaikataulun. Maksamisenkin osasin nyt hoitaa pankkikortilla suoraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti