keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Maistiaisia kevään uutuuksista!

Vihdoin pyörät pyörähtivät niin, että yritykseni todellakin lähti käyntiin. Hetken vielä kestää, ennenkuin verkkokauppa aukeaa, mutta tässä hieman ensimakua tulevasta:
Visio on tehdä pikkutyypeille mukavia, ihania ja ekologisia vaatteita, vaatteita, joita et muualta saa! Vaatteiden materiaalit ovat pääasiassa kierrätysmateriaaleja, tarkoin valikoituja sellasia. Materiaalien saatavuus vaikuttaa tietenkin tuotesuunnitteluun, samoin kuin vuodenajat. Mallit syntyvät omien kokemusten pohjalta, suunnittelen tuotteita, joita vailla minä olen ollut lapsen syntyessä ja kasvaessa.

Mallit olen suunnitellut lapsen vartalon ehdoilla, vaatteiden tulee olla istuvia ja hyvännäköisiä, ei liian suuria, eikä liian pieniä. Vaatteisiin mahtuu niin kestopylly, kuin kertavaippapyllykin, eikä lapsi huku vaatteisiin, vaan housut pysyvät ylhäällä. Koot vastaavat mahdollisimman tarkkaan aidon lapsen kokoa. Jos vaatteen koko on 50, niin vaate sopii 48cm alkaen aina n.55cm pitkäksi asti, tietenkin lapsesta ja vartalonmuodosta riippuen. Koko 60 sopii 55-65cm.lle jne. Mutta tärkeää minulle on, että vaate on alusta alkaen sopivan kokoinen, eikä siinä ole turhaa kasvuvaraa. Myös vastasyntyneet saavat oikean kokoisia vaatteita. (Joita meillä ei ainakaan ollut lapsen syntyessä, vaan kaikki olivat liian isoja.)

Enkä tietenkään unohda vanhempia, vaan äideille ja raskaanaoleville tulee omat tuotteensa, ja ehkäpä jotain myös isille!

Verkkokaupan yhteystiedot ilmoittelen hieman myöhemmin, ensin odotetaan nimen vahvistusta kaupparekisteristä, mutta tähtäimessä on saada kauppa auki kahden viikon kuluttua.

Jännittävien tunnelmien keskeltä: Laura

P.S. Venus, sattuneesta syystä en voi vielä julkaista kommenttiasi :D
Odotetaan vielä hetki:D

2 kommenttia:

  1. Voi ei, aivan ihania <3 LIIAN ihania suorastaan!

    Onnea vielä kerran ja kärsivällisyyttä odotukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa Laura, en malta odottaa!! Ja aivan ihania, pieni potkupukuja!!! :) -Sini

    VastaaPoista