keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

Miks ei voi olla helppoa?

Illan hämärtyessä (no joo, ei ainakaan meillä...) miettii aina kaikkia suuria asioita, kuten nyt rupesin miettimään töitä ja sitä kun niitä ei syyskuusta alkaen ole... Hieman taas kutkuttaisi tuo toiminimen perustaminen ja verkkokaupan pystyttäminen, pitäisi vaan löytää enemmän aikaa aiheesta lukemiseen ja opettelemiseen. Ehkä pitäisi ensin odottaa, että kesän työt loppuu ja pääsee työttömäksi, niin olisi aikaa ja saisi työkkäristä apua. Niin, tai aikaa olisi, jos poika saisi olla päiväkodissa? Mutta mitenköhän senkin asian laita oikein on? Että ottaako ne hoitoon jos äiti vaan pystyttelee yritystä... Ja kaiken kukkuraksi töitä saattaa lokakuusta alkaen sitten taas olla, joita olisi typerää olla ottamatta...Mutta entäs jos ompelusormia kutkuttaa niin paljon, ettei siltä saa rauhaa?

Heh, ja heti alkoi päässä raksuttamaan ja keksin täydellisen (!) liikeidean. Ja jopa sellaisen, mikä ei vaadi tuhottomasti aikaa tuotteiden valmistamiseen ja sellaisen joka saattaisi kiinnostaa ihmisiä, varsinkin äitejä. Ja tällä idealla olisi kaiketi mahdollista käydä päivätyössä ja silti tehdä jotain kutkuttavan mukavaa! :D Katsotaan missä vaiheessa ideani ammutaan alas...

1 kommentti:

  1. Laura, sä oot niin taitava että kysyntää varmasti olisi mille vaan idealle! ja starttirahaa vaan hakemaan, niin sithän oot "ihan oikeesti töissä" kun sulla on "ihan oikea firma" Kannatan!!

    VastaaPoista