lauantai 30. lokakuuta 2010

Desire Design

Kännykkäpussi Desire:lle

Päällisen materiaalina koristenauhoista yhteen ommeltu kangas. Kankaan valmistukseen tarvitaan puuvillakangasta, tukikangasta ja erikaisia koristenauhoja. Nauhoja ommellaan tukikankaan silittämisen jälkeen puuvilakankaalle niin, että koko kaavan mukainen pinta-ala täyttyy.

Sisuksen materiaalina on lempparikankaani. Sitä olen säästänyt pitkään sellaiseen projektiin, missä se ei menisi hukkaan. Joten nyt se pääsi arvoiseensa käyttöön. Läpässä tarranauhakiinnitys.

Takana lenkki ja avairengas, josta pussukan saa tarpeen tullen roikkumaan.
Kännykkäpussi syntyi parin päivän ahdingon jälkeen, kun mitään ei muka saanut aikaiseksi. Yhden neuletyönkin aloitin ja sitten purkasin, kun ei tullutkaan kyllin hyvä. Ompelukätköjäni siivotessa sain vihdoin inspiraation nauhojen hyödyntämisestä. Nauhoja oli ainakin tähän yhteen työhön oikean tyylisiä riittävän paljon. Jos jotain voisi tehdä toisin, aloittaisin kankaan kasaamisen läppään tulevasta kohdasta, koska se on pussukassa päällimmäisenä. Nyt meinasi tulla läpän osuuden kanssa ongelmia, kun ei ollut riittävän ihania nauhoja jäljellä. Lopputulos on kuitenkin ihan hyvän näkjöinen.

1 kommentti:

  1. Ihana pussukka!
    Vai on poju ollu kipeenä, toivottavasti jo parantunut. Terkkuja!
    Toi villasukka-juttu oli mainio, ja tuli hauskat sukat kyl erivärisinä.

    t. Ela

    VastaaPoista