keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kesän hienoimmat pöksyt

etupuoli

takapuoli

Viimeaikoina on harrastuksena ollut retrokankaiden etsiminen huutonetistä. Näiden pöksyjen materiaali oli puuvillainen verhokappa 6€. Puuttuvat nepparit lähtivät tilaukseen kangastukusta, katsotaan minkälainen palvelunlaatu siellä on, kun moitteita olen kuullut. Kansineppareita ei ainakaan kaupoista löytynyt kiertelemällä, joten jotkut asiat vain on tilattava netistä. Nyt otin kolmea väriä, kun ei harmainta aavistusta, minkä värisiä voisi tarvita, eikä kaikkia viitsi varastoon ostaa. Postikulut ei pitäisi olla paljoa, niin voi tarpeen ilmetessä tilailla lisää. Nyt odotetaan ainakin tiistaille toimitusta... Viikonloput pitäisi kieltää lailla!

Myöhemmin:
No nepparit saapuivat ihan kohtuuajassa, olisiko ollut juuri tuo tiistai:) Nepparit lyöty paikoilleen ja ovat ulkonäollisesti hienot. Käytössä näkee kestävyyden. Näitä alan suosimaan lastenvaatteissa. Ovat pieniä ja sieviä neppareita.

2 kommenttia:

  1. Postikulut 1,10 kolmesta nepparipaketista, joten hyvin reilu hinta. Siitä plussaa. Kolminkertaisesta tilausvahvistuksesta miinusta:)

    VastaaPoista
  2. Niin ja luvatusta toimitusajasta 5-7päivää maksun kirjautumisesta miinusta!!!

    VastaaPoista